• Wens
    Wonder
    Werkelijkheid

Margot Schilder

Ik woon in Volendam en ben moeder van een dochter Nikki en een zoon Sam.
De komst van een baby is een mooie gebeurtenis, of het een eerste, tweede of derde kind is, het blijft bijzonder. Het is mijn passie om jullie te begeleiden voor en tijdens deze speciale week.
Naast de begeleiding die je krijgt in de verzorging van jezelf, de baby en de (borst)voeding, vind ik het ook altijd belangrijk om de andere gezinsleden overal bij te betrekken en er een gezellige week van te maken. Sinds 30 oktober 2022 ben ik tevens gediplomeerd in de Natuurlijke Kraamzorg.

Grietje Bijma

Ik woon in Purmerend en ben moeder van 2 volwassen dochters.
Ik heb veel ervaring opgedaan in het ondersteunen van jonge gezinnen in de eerste week na de bevalling.
Met mijn medische achtergrond ben ik ervoor om de gezondheid van jou en je baby scherp in de gaten te houden. Ik zorg voor zoveel mogelijk structuur en houvast.
Tegelijk is mijn taak om ervoor te zorgen dat je goed herstelt en om te leren hoe je met je baby moet omgaan door het geven van tips en advies.
En dit, zodat jij en je partner langzaam wennen aan het omgaan met de baby.
Ik verheug me er iedere keer weer op kennis te maken met de kraamvrouw, haar partner en hun pasgeborene in de eerste belangrijkste dagen van hun leven.

Diane Molenaar

Ik woon in Volendam en ben zelf moeder van een zoontje Jay en 2 dochters Kate en Jacky.

Ik werk met veel plezier en passie in de kraamzorg en haal veel voldoening uit mijn vak. Dit omdat je iedere kraamweek weer aanwezig mag zijn in de mooiste momenten van het leven van jonge ouders. Voor de ouders en andere gezinsleden probeer ik er altijd een prachtige kraamweek van te maken. Ook voor de zorg van borstvoeding zet ik mij voor de volle 100 procent in. Ik ben ook nog docent babymassage. Genoeg over mij, van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Wie weet tref ik jullie in de zorg. Sinds 30 oktober 2022 ben ik tevens gediplomeerd in de Natuurlijke Kraamzorg.

Astrid Kaars

Ik ben Astrid Kaars, woon op Marken, ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen.

Alweer 14 jaar doe ik de kraamzorg met heel veel plezier.

Als kraamverzorgende kom je heel dichtbij in een mooie nieuwe fase in het leven van kersverse ouders.

Het ontzorgen in deze eerste week voor het hele gezin is nog steeds prachtig om te doen.

Wie weet tot snel!!

Jacqueline Zwarthoed

Ik kom uit Volendam, ben getrouwd en moeder van 3 kids. Na jaren in een andere branche werkzaam te zijn geweest, ben ik nu gediplomeerd kraamverzorgende. Dit is met stip het leukste beroep wat er is en ik ben blij dat ik dit mag doen. Vooral het verzorgen van moeder en kind de eerste dagen na de bevalling geeft veel voldoening. Hopelijk mag ik nog lang gezinnen blij blijven maken. Tot gauw!

Kelly Runderkamp

Mijn naam is Kelly, woon in Volendam, ben gelukkig getrouwd en heb samen met mijn man 2 kinderen. Na jaren lang mijn man in zijn werk te hebben gevolgd is er nu tijd om zelf te doen wat ik graag wil. Ik ben ontzettend gek op baby’s en help graag mensen waar nodig. Als kraamverzorgende kan je deze beide heel goed combineren, ik doe het werk met veel passie.

Hopelijk tot snel!

Mariza Veerman

Hoi! Ik ben Mariza, ik kom uit Volendam.

Zelf ben ik jong moeder geworden van een dochter en een zoon waar ik met alle liefde 6 jaar fulltime voor heb mogen zorgen. Toen werd het tijd voor een switch, maar het zorgen voor een jong gezin was nog altijd wat ik graag deed. Met name de eerste fase van zowel m’n 1e als m’n 2e kindje heb ik als heel bijzonder ervaren.

Ik heb gekozen om me aan te sluiten bij het mooie team van Kidz Kraamzorg, om deze mooie, bijzondere tijd bij kersverse jonge gezinnen, zoveel mogelijk aansluitend naar ieders persoonlijke wensen, te mogen begeleiden.

Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten.

Esther van der Linden

Hallo, ik ben Esther, ik ben getrouwd met Tom en samen wonen wij in Abbekerk. Wij hebben 2 mooie volwassen dochters. Ik was werkzaam als fotograaf en later zelfstandig.  Inmiddels werk ik met veel plezier bij Kidz Kraamzorg en heb gevonden waar mijn passie ligt.

Met mijn geduld en rustige persoonlijkheid heb ik alle aandacht voor jullie als kersvers gezin en maken we er samen een leuke, leerzame week van.

Hoop jullie snel te ontmoeten.

Nicole van der Ark

Hoi! Ik ben Nicole, woon in Hoorn en 42 jaar jong en trotse moeder van 2 mooie jongens van inmiddels 12 en 9 jaar oud.

Ik heb 16 jaar lang diverse administratieve functies gedaan, daarna een aantal jaar fulltime moeder mogen zijn waarvan ik erg heb genoten.

In die periode heb ik ook vrijwilligerswerk gedaan in de schuldhulpverlening en momenteel doe ik nog heel veel voor een tafeltennisvereniging als bestuurslid, activiteitenplanner en jeugdtrainer.

Ik ben dus een behulpzame, zorgzame en bezige bij en deze eigenschappen ga ik goed gebruiken in mijn nieuwe stap in het leven: Het verzorgen van het kraamgezin en het zorgen voor een hele fijne kraamweek.

Ik heb er onwijs veel zin in om dit prachtige beroep uit te mogen oefenen, wie weet tot snel!

Margaretha Greuter

Ik woon in Volendam, ik ben getrouwd en heb 2 zoons genaamd Chris & Mike en een dochter Kim. In verleden ben ik werkzaam geweest in verschillende branches, totdat ik dacht: “ ik ga heel wat anders doen”.
Al jaren speelde ik met de gedachten om kraamverzorgster te worden. Nu mijn kinderen ouder worden besloot ik: Nu is het moment daar.

Ik ben trots op mezelf dat ik de stap heb genomen en nu deel uit mag maken van het leuke team van Kidz Kraamzorg.
Elke keer is het weer geweldig om aanwezig te mogen zijn bij meest bijzondere moment van de ouders hun leven: de komst van de baby.

Waar ik heel blij van word, is dat je de ouders tot steun bent in de 1e belangrijke week van de pasgeboren baby. Je voorziet ze van de nodige tips en advies, instructies bij borst en/of flesvoeding maar ook door een luisterend oor te bieden en goed te kijken naar wat hun wensen zijn.

Waar ik van hou is waardering in je werk en dat is overweldigend , daar doe je het toch voor.

Wie weet tot snel en gaan we er een bijzondere kraamweek van maken!

Justine Stewart

Hallo, ik ben Justine en ik woon in Hoorn.

Samen met mijn man hebben wij  2 volwassen kinderen, een zoon en een dochter.

Ik was werkzaam als productfotograaf maar inmiddels werk ik met heel veel plezier in de kraamzorg bij Kidz.

Een fantastisch beroep die ik vol passie uitoefen. Prachtig en ontroerend om aanwezig te mogen zijn in de mooiste momenten van hen leven bij jonge ouders. Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten zodat we samen er een gezellige week van kunnen maken!

Sharina Kwakman

Ik ben Sharina Kwakman en ik woon samen met mijn partner Tom en zoontje Lex in Volendam.

Het verzorgen is mij op het lijf geschreven. Zorg kun je namelijk niet leren, dat moet in je zitten. Een gezin heeft in de 1e week na de bevalling de meeste zorg nodig en ik sta klaar om die zorg te geven. Ik geef veel info, tips en adviezen om kersverse ouders op weg te helpen met hun kleine wonder. Het geeft mij een voldaan gevoel als ik na een week afsluit in een gezin, en ik de hulp heb kunnen bieden die er nodig was. Naast alle zorg maken we er natuurlijk een gezellige week van! Wie weet, tot snel!

Hannah van Arkel

Hoi ik ben Hannah, samen met mijn man, twee zoontjes en hond woon ik in Purmerend. De zwangerschap, geboorte en kraamtijd heb ik altijd al iets wonderbaarlijks gevonden en na de geboorte van mijn zoontjes is dat alleen maar meer geworden. Na vijf jaar in het strafrecht te hebben gewerkt als jurist heb ik daarom toch de knoop doorgehakt en ervoor gekozen een carrièreswitch te maken. In de kraamzorg heb ik mijn passie gevonden. Wat is het toch mooi om keer op keer weer het begin van een nieuw gezin mee te mogen maken. Die eerste dagen met je kindje zijn magisch en het is een eer om daar deel van te mogen uitmaken. Het is dan ook mijn doel om jullie te ondersteunen in die eerste dagen, jullie (praktische) informatie en tips te geven om het allemaal makkelijker te maken en er een mooie tijd van te maken waar jullie de rest van jullie leven met een warm gevoel op terug kijken. Ik kijk er naar uit om voor jullie in de kraamweek te zorgen, wie weet tot dan!

© Copyright 2015 Kidz Kraamzorg | Alle Rechten Voorbehouden. | Ontworpen door SKYE DESIGNS