• Wens
    Wonder
    Werkelijkheid

Angelique Schilder

Hallo Ik ben de trotse moeder van zoon Connor en dochter Cheyenne.

In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag met onze hond, lees graag een goed boek. Ook houd ik erg van bourgondisch genieten van het leven en de daarbij behorende gezelligheid.

Werken als kraamverzorgende is voor mij de droombaan. Het jonge gezin helpen in de belangrijke eerste week van het leven van hun pasgeborene, ze voorzien van deskundige adviezen, ondersteunen bij de borstvoeding, maar ze ook een beetje verwennen, is mijn ware passie.

Ik begeleid je graag tijdens je  zwangerschap, bij de bevalling en in de kraamweek. Ik verheug me erop je te ontmoeten.

Grietje Bijma

Ik ben moeder van 2 volwassen dochters.
Ik heb veel ervaring opgedaan in het ondersteunen van jonge gezinnen in de eerste week na de bevalling.
Met mijn medische achtergrond ben ik ervoor om de gezondheid van jou en je baby scherp in de gaten te houden. Ik zorg voor zoveel mogelijk structuur en houvast.
Tegelijk is mijn taak om ervoor te zorgen dat je goed herstelt en om te leren hoe je met je baby moet omgaan door het geven van tips en advies.
En dit, zodat jij en je partner langzaam wennen aan het omgaan met de baby.
Ik verheug me er iedere keer weer op kennis te maken met de kraamvrouw, haar partner en hun pasgeborene in de eerste belangrijkste dagen van hun leven.

Diane Molenaar

Ik ben zelf moeder van een zoontje Jay.

Ik werk met veel plezier en passie in de kraamzorg. Ik haal veel voldoening uit mijn vak. Dit omdat je iedere kraamweek weer aanwezig mag zijn in de mooiste momenten van het leven van jonge ouders. Voor de ouders en andere gezinsleden probeer ik er altijd een prachtige kraamweek van te maken. Ook voor de zorg van borstvoeding zet ik mij voor de volle 100 procent in. Ik ben ook nog docent babymassage. Deze les geef ik op woensdag avond. Dit is voor alle vaders en moeders met een baby van ongeveer 6wkn tot 6mnd. Genoeg over mij, van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Wie weet tref ik jullie in de zorg of bij de babymassage.

Margot Schilder

Ik ben moeder van een dochter Nikki en een zoon Sam.
De komst van een baby is een mooie gebeurtenis, of het een eerste, tweede of derde kind is, het blijft bijzonder. Het is mijn passie om jullie te begeleiden voor en tijdens deze speciale week.
Naast de begeleiding die je krijgt in de verzorging van jezelf, de baby en de (borst)voeding, vind ik het ook altijd belangrijk om de andere gezinsleden overal bij te betrekken en er een gezellige week van te maken.

Astrid Kaars

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Mensen verzorgen en verwennen, vooral tijdens deze periode in hun leven vind ik heerlijk.

Vooral de persoonlijke benadering en bijstaan met raad en daad, zodat ik weer met een voldaan gevoel een tevreden gezin achterlaat.

Tamara Bleeker

Mijn naam is Tamara Bleeker en ik ben moeder van 2 kinderen van 15 en 17 jaar. Na jaren in verschillende branches te hebben gewerkt heb ik in de kraamzorg mijn passie gevonden.
Ik vind het fijn om gezinnen te begeleiden in de kraamweek en te zien dat ze aan het eind van de week vol zelfvertrouwen de zorg voor hun kindje dragen. Daarnaast is het ook een feestelijke gebeurtenis en naast de zorg vind ik een stukje gezelligheid ook belangrijk.
Wie weet tot ziens!

© Copyright 2015 Kidz Kraamzorg | Alle Rechten Voorbehouden. | Ontworpen door SKYE DESIGNS