• Wens
    Wonder
    Werkelijkheid

Margot Schilder

Ik ben moeder van een dochter Nikki en een zoon Sam.
De komst van een baby is een mooie gebeurtenis, of het een eerste, tweede of derde kind is, het blijft bijzonder. Het is mijn passie om jullie te begeleiden voor en tijdens deze speciale week.
Naast de begeleiding die je krijgt in de verzorging van jezelf, de baby en de (borst)voeding, vind ik het ook altijd belangrijk om de andere gezinsleden overal bij te betrekken en er een gezellige week van te maken.

Grietje Bijma

Ik ben moeder van 2 volwassen dochters.
Ik heb veel ervaring opgedaan in het ondersteunen van jonge gezinnen in de eerste week na de bevalling.
Met mijn medische achtergrond ben ik ervoor om de gezondheid van jou en je baby scherp in de gaten te houden. Ik zorg voor zoveel mogelijk structuur en houvast.
Tegelijk is mijn taak om ervoor te zorgen dat je goed herstelt en om te leren hoe je met je baby moet omgaan door het geven van tips en advies.
En dit, zodat jij en je partner langzaam wennen aan het omgaan met de baby.
Ik verheug me er iedere keer weer op kennis te maken met de kraamvrouw, haar partner en hun pasgeborene in de eerste belangrijkste dagen van hun leven.

Diane Molenaar

Ik ben zelf moeder van een zoontje Jay.

Ik werk met veel plezier en passie in de kraamzorg. Ik haal veel voldoening uit mijn vak. Dit omdat je iedere kraamweek weer aanwezig mag zijn in de mooiste momenten van het leven van jonge ouders. Voor de ouders en andere gezinsleden probeer ik er altijd een prachtige kraamweek van te maken. Ook voor de zorg van borstvoeding zet ik mij voor de volle 100 procent in. Ik ben ook nog docent babymassage. Deze les geef ik op woensdag avond. Dit is voor alle vaders en moeders met een baby van ongeveer 6wkn tot 6mnd. Genoeg over mij, van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Wie weet tref ik jullie in de zorg of bij de babymassage.

Astrid Kaars

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Mensen verzorgen en verwennen, vooral tijdens deze periode in hun leven vind ik heerlijk.

Vooral de persoonlijke benadering en bijstaan met raad en daad, zodat ik weer met een voldaan gevoel een tevreden gezin achterlaat.

Jacqueline Zwarthoed

Ik ben getrouwd en moeder van 3 kids. Ik ben begin 2019 aan mijn opleiding kraamverzorgende begonnen en heb daar heel veel zin in. Na jaren in een andere branche werkzaam te zijn geweest is dit voor mij absoluut een uitdaging die ik graag aan ga, als moeder van 3 komt de ervaring ook goed van pas. Ik zal mijn best gaan doen om de gezinnen een hele mooie kraamtijd te bezorgen. Ik hoop tot gauw!

Kelly Runderkamp

Mijn naam is Kelly, ben gelukkig getrouwd en heb samen met mijn man 2 kinderen. Na jaren lang mijn man in zijn werk te hebben gevolgd is er nu tijd om zelf te doen wat ik graag wil. Ik ben ontzettend gek op baby’s en help graag mensen waar nodig. Als kraamverzorgende kan je deze beide heel goed combineren, ik doe het werk met veel passie.

Hopelijk tot snel!

Wendy Steur

Hallo ik ben Wendy Steur.

Al 12,5 jaar werkend in de kraamzorg met heel veel plezier en liefde! De zorg voor jullie gezin in deze belangrijke week tijdens en net na de geboorte is zo bijzonder! In deze week zorg ik voor moeder en de baby, maar ook zeker worden alle andere gezinsleden erbij betrokken! Ervoor zorgen dat jullie na deze kraamweek de zorg voor jullie kindje kunnen geven die nodig is en mama voldoende rust heeft gekregen om dit samen met papa te kunnen doen!  Ik hoop dat elk kraamgezin altijd terug kan kijken op een goed verzorgde, heerlijke kraamtijd!

Ik heb zelf 3 kinderen, Een meisje van 7, en 2 jongens van 4 en 1 jaar. Ook al 8 jaar ben ik werkzaam als Docente babymassage en heb ik sinds november mijn eigen praktijk Studio Pril Geluk. Hier geef ik naast babymassage ook baby-floating, Zwangerschapsmassages en ontspanningsmassages.

Voor alle zwangere een fijne zwangerschap toegewenst en wie weet tot snel!

Sabine van der Haak

Hi allemaal, ik ben Sabine, ben 40 jaar, 4 kinderen, waarvan de jongste nu bijna 4 maandjes. Van alles en nog wat aan werk gedaan, en heb nog niet zo lang geleden besloten een opleiding in de kraamzorg te doen. Helemaal leuk, en heb kidz kraamzorg aangeschreven voor een stage plek, of eventueel een baan.. en voila, nu ben ik onderdeel van het team!

Erg veel zin in, en verheug me erop in de gezinnen aan het werk te gaan.

Esther van der Linden

Hallo, ik ben Esther en ben heel blij dat ik aan de slag mag bij Kidz kraamzorg en de kans krijg dit mooie beroep te gaan leren. Ik ben 49 en getrouwd met Tom. Wij hebben 2 mooie dochters van 18 en 20 jaar. Ik was werkzaam als fotograaf en later zelfstandig.  Nu ben ik toe aan iets anders en werken in de kraamzorg  heeft mij altijd leuk geleken.

Ik ben heel blij dat ik deze kans krijg bij Kidz kraamzorg.

Hoop jullie snel te ontmoeten.

Nicole van der Ark

Hoi! Ik ben Nicole, 42 jaar jong en trotse moeder van 2 mooie jongens van inmiddels 12 en 9 jaar oud.

Ik heb 16 jaar lang diverse administratieve functies gedaan, daarna een aantal jaar fulltime moeder mogen zijn waarvan ik erg heb genoten.

In die periode heb ik ook vrijwilligerswerk gedaan in de schuldhulpverlening en momenteel doe ik nog heel veel voor een tafeltennisvereniging als bestuurslid, activiteitenplanner en jeugdtrainer.

Ik ben dus een behulpzame, zorgzame en bezige bij en deze eigenschappen ga ik goed gebruiken in mijn nieuwe stap in het leven: Het verzorgen van het kraamgezin en het zorgen voor een hele fijne kraamweek.

Ik heb er onwijs veel zin in om dit prachtige beroep uit te mogen oefenen, wie weet tot snel!

© Copyright 2015 Kidz Kraamzorg | Alle Rechten Voorbehouden. | Ontworpen door SKYE DESIGNS